Theoz – Fredag kl 19.00 Cityscenen

Kirunafestivalen är en festival för alla. Nu ger vi en musik och performanceartist  för den yngre generationen att få ta del av sin egna ungdomsstjärna. Kirunafestivalen kan stolt presentera Theoz.

Efter flera år av kreativt arbete med att framföra andra artisters musik på musiktjänsten musical.ly har Theoz nu tagit steget och släppt en egen låt. Och såklart är Kirunafestivalen ett givet stopp för denna unga supertalang. Den andra mars kom singeln Lately som soundmässigt är inspirerad av några av hans största idoler:  Jackson Five, Justin Bieber och Markus & Martinus.

Theo Haraldsson, tolv år gammal och bättre känd som Theoz, är en av Sveriges största ungdomskändisar tack vare Musical.ly där han har över två miljoner följare världen över. Att äntligen själv få vara den som gör originalet är något som Theoz länge har sett fram emot och det är verkligen “en dröm som går i uppfyllelse!” enligt honom själv.

Kirunafestivalen vet att Theoz är sugen på att bevisa sig som en av musiksveriges yngsta och hunrigaste talanger. Det här är en spelning som man inte vill missa.