Joakim Lundell – Lördag kl 19.00 Cityscenen

Joakim Lundell  är multiartisten som under 2017 slog rekord med fem singlar på topplistorna (varav två förstaplatser) samt ett streamingrekord med jättehiten All I need. Vi tycker att det är hög tid att han får visa Kirunapubliken vad han går för.

All Joakims musik bygger på historien om hans dramatiska liv och uppväxt som flera hundra tusen svenskar också kunnat läsa om i storsäljande självbiografin ”Monster” som släpptes under hösten.

Nu blir Joakims historia och hela universum en sprakande visuell liveshow som hade premiär på Annexet den 23 februari. Joakim Lundell är under namnet Jockiboi YouTube-fenomenet som en vanlig svensk fredagskväll lockar en större publik än SVT och TV4 tillsammans. Han är utan tvekan en av landets största influencers.

Tidigare i år debuterade Joakim Lundell som artist under eget namn – och framgången har varit lavinartad. All I Need har streamats över 40 miljoner gånger, och uppföljaren My Addiction har svept topplistorna. Nya singeln Hazardous blir en given succé.

Och nu är det äntligen dags för Joakim Lundell att få göra Kirunafestivaldebut!