På  P3 Guldgalan blev det storslam för Hov1 som kammade hem pris för Årets grupp och vann Guldmicken för bästa liveakt. Succégruppen vann över storfavoriter som Håkan Hellström och Axwell & Ingrosso.

Under det senaste året har Hov1 turnerat genom Sverige och i maj förra året spelade de på ett utsåld gröna Lund med 17.500 euforiska fans i publiken. I vår besöker kvartetten Stockholm, Göteborg och Malmö för att ännu en gång skapa magi tillsammans med sina fans.

Hov1 som består av Ludwig Kronstrand, Noel Flike, Dante Lindhe och Axel Liljefors Jansson har sedan deras debutsingel 2015 lyckats bygga en stor och hängiven fanbase. Under förra året gjorde Hov1 sin första turné Abbey Road Tour som blev en succe med utsålda spelningar över hela landet. Nu ska de bege sig långt norrut till Kirunafestivalen som alltid bokar heta och aktuella artister.

Hov1s tidigare singlar som Gråzon, Kärleksbrev och Hjärtslag har samtliga sålt platinum och det självbetitlade debutalbumet gick direkt upp nr 1 på Sverigetopplistan och med Singeln Pari gick de direkt högst upp på den svenska topplistan och tillsammans har deras låtar streamats över 100 miljoner ggr

Även nya singeln ”Heartbreak” streamas i extrems hög takt.

Kirunapubliken har önskat sitt Hov1 och vi vet att dans , glädje och kärlek  kommer att förgylla det publikhav som väntar Hov1.

Nu är det dags för Hov1 att erövra norra Sverige och Kirunafestivalen – Alltid helgen efter midsommar.